• Facebook Social Icon
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon

Hoofdzetel

't Velleken 34

1820 Steenokkerzeel

België
 

Contactgegevens

Email : eleon.gr@telenet.be

GSM : +32 477 046181

 

Nieuwsbrief

© 2019 by Eleon 

Routebeschrijving

  • Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet opzij.

  • Combineer de olijfolie, pesto, citroensap, citroenschil, zout en peper in een grote mengkom (waar je hele salade in past). Klop tot goed gecombineerd.

  • Vouw de resterende ingrediënten (pasta en groenten en kruiden) voorzichtig erin. Roer voorzichtig zodat het verband alle ingrediënten bedekt.

  • Genieten.

Ingrediënten 

  • 3/4 kop (175 ml) orzo-pasta (ongekookt)

  • 3 eetlepels (45 ml) Griekse olijfolie

  • 2 eetlepels (30 ml) pesto

  • 2 eetlepels (30 ml) vers geperst citroensap

  • 1 theelepel (4 ml) fijngehakte citroenschil

  • 1/2 theelepel (2 ml) zout

  • 1/2 theelepel (2 ml) versgemalen peper

  • 1 kop (250 ml) in blokjes gesneden rode peper

  • 1 kop (250 ml) in blokjes gesneden komkommer

  • 1 kop (250 ml) kerstomaatjes, in vieren

  • 1/2 kop (125 ml) ontpitte kalamata-olijven

  • 1/2 kop (125 ml) gehakte groene uien

  • 1/4 kop (60 ml) gehakte verse peterselie

  • 1/4 kop (60 ml) gehakte verse dille

  • 1 eetlepel (15 ml) kappertjes

  • 1/2 theelepel (2 ml) gedroogde Griekse oregano

0