• Facebook Social Icon
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon

Hoofdzetel

't Velleken 34

1820 Steenokkerzeel

België
 

Contactgegevens

Email : eleon.gr@telenet.be

GSM : +32 477 046181

 

Nieuwsbrief

© 2019 by Eleon 

Bereiding

Kook de pasta in water met wat zout, giet af en spoel koud
Meng de olijfolie, pesto, citroensap, citroenschil, zout en peper in een grote kom. Voeg de rest van de ingrediënten (pasta, groenten en kruiden) toe.  Alles voorzichtig door mengen. De salade komt het best tot zijn recht als je de smaken een uur laat trekken.

Eet smakelijk.
 

Ingrediënten 

  • 3/4 kop (175 ml) orzo-pasta (ongekookt)

  • 3 eetlepels (45 ml) Griekse olijfolie

  • 2 eetlepels (30 ml) pesto

  • 2 eetlepels (30 ml) vers geperst citroensap

  • 1 theelepel (4 ml) fijngehakte citroenschil

  • 1/2 theelepel (2 ml) zout

  • 1/2 theelepel (2 ml) versgemalen peper

  • 1 kop (250 ml) in blokjes gesneden rode peper

  • 1 kop (250 ml) in blokjes gesneden komkommer

  • 1 kop (250 ml) kerstomaatjes, in vieren

  • 1/2 kop (125 ml) ontpitte kalamata-olijven

  • 1/2 kop (125 ml) gehakte groene uien

  • 1/4 kop (60 ml) gehakte verse peterselie

  • 1/4 kop (60 ml) gehakte verse dille

  • 1 eetlepel (15 ml) kappertjes

  • 1/2 theelepel (2 ml) gedroogde Griekse oregano

0